Keptuvėje kepti sumuštiniai su faršu
|

Keptuvėje kepti sumuštiniai su faršu

Ingredientai:

  • batono riekelės: 8
  • faršas: 4 valgomųjų šaukštū (naudotas maišytas kiaulienos ir jautienos)
  • lydytas sūrelis: 2 arbatinių šaukštelių (23% riebumo)
  • šviežios petražolės
  • švieži čiobreliai
  • druska
  • juodieji pipirai

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje faršą sumaišome su lydytu sūreliu bei prieskoniais.

2. Tuomet imame batono riekelę bei užtepame nestorą sluoksnį faršo.

3. Tada į keptuvę įpilame truputį aliejaus, kai įkais, dedame riekeles faršu į apačią bei kepame ant silpnos ugnies, kol gražiai paruduos. Apverčiame bei paskrudiname kitą pusę, kuri labai greitai apkepa.

Pastaba: Nepadauginame aliejaus, nes viskas susigers į sumuštinį bei bus riebu.

Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Oditėlės blogas

Parodyta 4, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai