Kitokie balandėliai
| | |

Kitokie balandėliai

Ingredientai:

  • malta mėsa: 400 gramų
  • baltagūžiai kopūstai: 200 gramų
  • balti ryžiai: 100 gramų
  • grietinėlė: 100 gramų (12% riebumo)
  • prieskoniai
  • svogūnai: 1
  • kečupas: 2 valgomųjų šaukštų
  • grietinė: 2 valgomųjų šaukštų

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje kopūstą smulkiai supjaustome arba sutarkuojame bei sudedame į dubenį. Ryžius sudedame į tą patį indą bei užpilame verdančiu vandeniu.

2. Po 10 minučių vandens likutį nupilame, kad ryžiai bei kopūstas būtų sausi. Maltą mėsą sumaišome su kopūstais bei ryžiais, įdedame druskos, pipirų, smulkiai supjaustytą svogūną bei suformuojame balandėlius.

3. Tuomet balandėlius apkepame iš abiejų pusių keptuvėje bei sudedame į puodą arba gilią keptuvę.

4. Troškiname maždaug 40 minučių, pabaigoje įdedame kečupo bei grietinės. Skanaujame!

Parodyta 8, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai