Ingredientai:

  • kokoso drožlės: 1 puodelio (~235 mililitrų)
  • malti migdolai: 1/4 puodelio
  • kiaušiniai: 1 (didesnio)
  • cukrus: 1/3 puodelio
  • vanilės ekstraktas: kelių lašelių

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje kokoso drožles, cukrų, maltus migdolus sumaišykite tarpusavyje. Tuomet kiaušinį lengvai paplakite su vanile bei supilkite ant riešutų. Rankomis suminkykite lipnią tešlą bei formuokite nedidelius rutuliukus.

2. Galiausiai kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros, maždaug 10-15 minučių (priklausomai nuo sausainėlių dydžio), kol gražiai apskrunda. Skanaukite!

Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Gabrieles blogas

(Visited 1 times, 1 visits today)