Lašišos ir pupelių užtepėlė
|

Lašišos ir pupelių užtepėlė

Ingredientai:

  • rūkyta lašiša: 100 gramų
  • konservuotos baltosios pupelės: 100 gramų
  • alyvuogių aliejus: 2-3 valgomųjų šaukštų
  • citrinos sultys: pagal skonį
  • pjaustyti švieži krapai
  • pjaustyti česnako laiškai
  • druska
  • malti juodieji pipirai

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje į smulkintuvą sudedame truputį pasmulkintą lašišą, suberiame pupeles, krapus, česnako laiškus, supilame alyvuogių aliejų, citrinos sultis, pagardiname su druska, maltais juodaisiais pipirais bei viską sumalame iki vientisos masės.

2. Tuomet patiekiame su mėgiama duonos arba batono riekele bei agurko griežinėliu. Skanaus!

Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Oditėlės blogas

Parodyta 1, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai