Ingredientai:

  • 1 vnt – lavašas
  • 400 gr – pievagrybių
  • 200 gr – fermentinio sūrio
  • 2 vnt – kietai virti kiaušiniai
  • 1 sauja – kaparėlių
  • 2 vnt – nedideli svogūnai
  • juodieji pipirai, druska
  • majonezas

Gaminimo eiga:
1. Svogūnus ir pievagrybius supjaustome smulkiais kubeliais, o fermentinį sūrį ir virtus kiaušinius sutarkuojame su burokine tarka,

2. Svogūnus pakepiname iki auksinės spalvos, įberiame pjaustytus pievagrybius, kaparėlius, druską, pipirus ir viską pakepiname apie vieną minutę.

3. Įdarą atvėsiname, sumaišome su tarkuotu sūriu, majonezu ir kiaušiniais.

4. Padaliname lavašą į dvi dalis.

5. Ištepame lavašą įdaru ir labai atsargiai susukame, suvyniojame į maistinę plėvelę ir dedame porai valandų į šaldytuvą.

6. Supjaustome griežinėliais. Skanaus 🙂

Facebook Comments
(Aplankyta 25 kartai, 1 vizitų šiandien)