Ingredientai:

  • makaronai: 200-250 gramų
  • lydytas sūrėlis: 175 gramų (23% riebumo)
  • šv. petražolės
  • krapai
  • laiškiniai česnakai
  • tarkuota citrinos žievelė: iš 0,5 vnt.
  • citrinos sultys: iš 0,5 vnt.
  • druska
  • juodieji pipirai
  • alyvuogių aliejus: 1-2 valgomųjų šaukštų

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje į dubenį sudedame susmulkintas žoleles, citrinos žievelę, lydytą sūrelį, įpilame citrinos sulčių.

2. Tuomet makaronus išverdame pasūdytame vandenyje. Pasiliekame truputį vandens. Nukošiame bei sumaišome su aliejumi.

3. Tada makaronus išmaišome kartu su dubenėlio turiniu, įpilame truputį vandens, kuriame virė makaronai. Pagardiname su druska bei juodaisiais pipirais. Skanaujame!

Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Oditėlės blogas

Facebook Comments
(Aplankyta 111 kartai, 1 vizitų šiandien)