Ingredientai:

  • kiaušinis – 1 vnt
  • džiuvesėliai – 1/2 skiltelės
  • žuvies filė – 400 gr
  • vanduo – 1 valg. šaukšt
  • miltai – 1/4 stiklinės

Gaminame:
1. Dubenyje išplakame 1 kiaušinį su 1 šaukštu vandens. Į lėkštę suberiame džiūvėsėlius, o į kitą lėkštę – miltus.

2. Žuvies filė supjaustome piršto ilgumo gabalėliais, apibarstome druska, pipirais ir čiobreliais, apvoliojame miltuose, po to kiaušinio ir vandens plakinyje, po to džiūvesėliuose.

3. Dedame į lėkštę ir paliekame šaldytuve pusvalandžiui, kad plutelė sutvirtėtų.

4. Kepame iš abiejų pusių gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai paruduoja.

5. Iškeptus sudedame ant popieriniais rankšluosčiais išklotos lėkštės, kad sugertų riebalų perteklių.

Facebook Comments
(Aplankyta 32 kartai, 1 vizitų šiandien)