Marmuriniai keksiukai
|

Marmuriniai keksiukai

Ingredientai keksiukams:

  • minkšto sviestas – 200 gr
  • miltai – 190 gr
  • kepimo milteliai – arbat. šaukšt
  • cukrus – 50 gr
  • vanilinis cukrus – arbat. šaukšt
  • druska – arbat. šaukšt
  • kakava – 3 valg. šaukšt
  • saldintas kondensuotas pienas
  • kiaušiniai – 3 vnt

Gaminimo eiga:
1. Cukrų, vanilinį cukrų, druską ir minkštą sviestą išplakti mikseriu iki purumo (2-3 min.). Supilti kondensuotą pieną, išmaišyti iki vientisos masės. Įmaišyti išplaktus kiaušinius. Padalinti masę per pusę.

2. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Padalinti miltus per pusę ir į vieną pusę įmaišyti kakavą. Suberti miltus į tešlas – su kakava į vieną tešlos pusę, paprastus į kitą. Viską gerai išmaišyti.

3. Supilti baltą tešlą į formeles, ant viršaus kakavinę ir šiek tiek pamaišyti (giliau, kad susimaišytu balta ir kakavinė tešlos). Kepti iki 170 C ikaitintoje orkaitėje apie 1 val.

Parodyta 49, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai