Medaus sausainiai
|

Medaus sausainiai

Ingredientai:

  • miltai: 225 gramų
  • kepimo milteliai: 2 šaukštelių
  • druska: žiupsnelio
  • cukrus: 100 gramų
  • šaltas sviestas: 100 gramų
  • medus: 100 gramų

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje sausus produktus suberiame į dubenį bei sumaišome.

2. Tuomet šaltą sviestą supjaustome kubeliais bei sudedame į miltų mišinį. Triname pirštais, kol susidarys trupiniai.

3. Tada supilame medų bei šaukštu maišome, kol pasidarys tešla.

4. Po to kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi, o orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių temperatūros.

5. Iš tešlos formuojame graikinio riešuto dydžio sausainiukus bei pirštais šiek tiek paspaudžiame. Jei norisi, ant viršaus galima užberti truputėlį cukraus arba cinamono. Skanaus!

Parodyta 1, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai