Kepti varškėčiai su razinų įdaru
|

Kepti varškėčiai su razinų įdaru

Ingredientai varškėčiams:

  • varškė: 600 gramų
  • miltai: 150 gramų
  • kiaušiniai: 3
  • kepimo milteliai
  • vanilinis cukrus
  • druska

Razinų įdarui:

  • razinos: 200 gramų
  • aguonos: 30 gramų
  • graikiniai kapoti riešutai: 40 gramų
  • marmeladas: 50 gramų

Gaminimo eiga:
1. Pirmiausia varškę sumaišykime su kiaušiniais, vaniliniu cukrumi, druska, kepimo milteliais bei miltais.

2. Tuomet į puodą įpilkime šiek tiek vandens, suberkime razinas. Virkite maždaug 15minučių. Po to sudėkime aguonas, kapotus riešutus, marmeladą bei pavirkime dar 10 minučių.

3. Galiausiai įdarą sudėkime į varškėčių vidų ir kepkime keptuvėje iš abiejų pusių. Patiekime su skania grietine. Viską papuoškime šviežiomis uogomis. Skanaus! Ragaujam 🙂

Parodyta 2, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai