Mini picos keksiukų formelėse
6 vienetams:
- picos tešla: 180 gramų
- pomidorų padažas
- tarkuotas fermentinis sūris
- rūkyta dešra
- marinuota raudoniji paprika
- švieži pievagrybiai
- marinuotos aitriosios paprikos
- alyvuogių aliejus
Gaminimo eiga:
1. Pradžioje keksiukų formas ištepame alyvuogių aliejumi.
2. Tuomet iš tešlos rankomis suformuojame 6 skrituliukus bei išklojame keksiukų formas.
3. Tada tešlos dugną ištepame su pomidorų padažu. Dedame fermentinio sūrio, kubeliais supjaustytą dešrą, marinuotas raudonąją bei aitriąją paprikas, griežinėliais supjaustytus pievagrybius ir ant viršaus užberiame fermentinio sūrio.
4. Po to kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kol tešla gražiai apskrus. Skanaujame!
Pastebėjimas: įdarui galima naudoti visus savo mėgiamus produktus.