Mišrainė su marinuotais grybais ir kumpiu
|

Mišrainė su marinuotais grybais ir kumpiu

Ingredientai:

  • marinuotų pievagrybių: 1 stiklainio (maždaug 450 gramų)
  • paukštienos kumpio: 200 gramų
  • marinuotų agurkėlių: 200 gramų
  • poro: 0,5 (arba svogūnų laiškų)
  • majonezo: 4 valgomųjų šaukštų
  • druskos
  • juodųjų pipirų

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje pievagrybius supjaustykite ketvirčiais, kumpį supjaustykite kubeliais, agurkėlius bei porus – žiedeliais.

2. Tuomet viską sumaišykite su majonezu, pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais. Labai gardu su juoda duona.

Už receptą ir nuotraukas dėkojame puslapiui: Pietų stalas

Parodyta 1, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai