Naminė nutella
|

Naminė nutella

Ingredientai:

  • lazdyno riešutai: 150 gramų
  • pieniškas šokoladas: 100 gramų

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje riešutus paskirstykite kepimo popieriumi išklotoje skardoje. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje maždaug 10 minučių.

2. Tuomet iškeptus riešutus suvyniokite į rankšluostį bei trindamos nuimkite odeles. Nuvalytus riešutus dėkite į blenderį bei sutrinkite iki vientisos tyrės.

3. Tada sudėkite šokoladą bei dar kartą sutrinkite. Masę supilkite į stiklainį bei dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.

Skanaus!

Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: I’ll make you an apple pie

Parodyta 2, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai