Picos keksiukai
Ingredientai:
- miltai: 90 gramų
- kiaušiniai: 1
- kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
- pienas: 180 mililitrų
- fermentinis sūris: 120 gramų
- rūkyta dešra: 120 gramų (arba vytinta dešra)
Gaminimo eiga:
1. Pradžioje išplakite kiaušinį, įpilkite pieno. Miltus persijokite su kepimo milteliais bei palaipsniui įdėkite į pieno masę. Maišykite, kol tešla taps vienalytė.
2. Tuomet sūrį sutarkuokite, o dešrą supjaustykite nedideliais kubeliais. Įmaišykite į tešlą.
3. Tada keksiukų formeles ištepkite sviestu bei pabarstykite džiūvėsėliais, į jas paskirstykite paruoštą tešlą. Galiausiai kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15-20 minučių. Skanaukite!
Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Baltoje lėkštėje