Picos keksiukai
|

Picos keksiukai

Ingredientai:

  • miltai: 90 gramų
  • kiaušiniai: 1
  • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
  • pienas: 180 mililitrų
  • fermentinis sūris: 120 gramų
  • rūkyta dešra: 120 gramų (arba vytinta dešra)

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje išplakite kiaušinį, įpilkite pieno. Miltus persijokite su kepimo milteliais bei palaipsniui įdėkite į pieno masę. Maišykite, kol tešla taps vienalytė.

2. Tuomet sūrį sutarkuokite, o dešrą supjaustykite nedideliais kubeliais. Įmaišykite į tešlą.

3. Tada keksiukų formeles ištepkite sviestu bei pabarstykite džiūvėsėliais, į jas paskirstykite paruoštą tešlą. Galiausiai kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15-20 minučių. Skanaukite!

Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Baltoje lėkštėje

Parodyta 7, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai