Ingredientai:

  • raudongūžis kopūstas – nedidelė gūžė
  • morkos – 1 vnt
  • actas arba citrinos sultys – pagal skonį
  • cukrus, druska, pipirai – pagal skonį
  • extra virgin alyvuogių aliejus – 3 valgomieji šaukštai

Gaminimo eiga:
1. Kopūstą supjaustome siauromis juostelėmis, pasūdome ir triname mediniu šaukštu ar kočėlu, kol kopūstas suminkštėja ir išsiskiria šiek tiek sulčių.

2. Apšlakstome actu (arba citrinos sultimis), alyvuogių aliejumi, beriame žiupsnelį cukraus, pipirų ir gerai išmaišome.

3. Į kopūstų salotas dedame burokine tarka tarkuotą morką ir dar kartą gerai išmaišome. Skanaus!

Facebook Comments
(Aplankyta 40 kartai, 1 vizitų šiandien)