Rududu pyragas
|

Rududu pyragas

Ingredientai pyragui:

  • miltai: 300 gramų
  • sviestas: 1 pakelis
  • „Rududu”: 1 indelis
  • kiaušiniai: 4
  • cukrus: 100 gramų
  • kepimo milteliai: 1 šaukštelis

Gaminimo eiga:
1. Pirmiausiai kiaušinius gerai išplakime su cukrumi. Tada ištirpinkime sviestą bei sumaišykime su Rududu. Sudėkie plaktus kiaušinius. Maišydami berkime miltus, kol visai nelieka sausų miltų.

2. Tuomet įešlą krėskime į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.

3. Galiausiai kepkime iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 30-40 minučių arba kol patikrinus tešlą, ši visiškai nebelips prie krapštuko. Tikras skanumėlis!

Parodyta 4, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai