Ingredientai:

  • silkės filė – 450 g
  • virti burokėliai– 3 vnt
  • kiaušiniai – 3 vnt
  • virtos bulvės – 3 vnt
  • svogūnas – 1 vnt
  • majonezas
  • malti juodieji pipirai

Gaminame:
1. Išverdame bulves, burokėlius ir kiaušinius. Silkės filė pjaustome juostelėmis arba kubeliais, svogūną susmulkiname. Virtas bulves, kiaušinius ir burokėlius supjaustome kvadratėliais arba sutarkuojame burokine tarka (į atskirus dubenėlius).

2. Plačiose salotinėje ingredientus sluoksniuojame tokia tvarka: silkė, svogūnas, kiaušinis, bulvės, burokėliai, majonezas. Kiekvieną sluoksnį paspaudome šaukštu, kad ingredientai susiglaustų. Galime paskaninti druska, pipirais. Paliekame pastovėti.

3. Silkė pataluose puošiama trupintu kiaušinio tryniu, žalumynais arba granatų sėklomis. Skanaus!

Facebook Comments
(Aplankyta 8 kartai, 1 vizitų šiandien)