Traški vištiena prie alaus
| | |

Traški vištiena prie alaus

Užkandžiui reikės:

  • 250 gramų – vištienos krūtinėlės
  • 1 vnt – kiaušinio
  • 2-3 saujų – dribsnių (“Cornflakes” ar kažko panašaus)
  • mėgstamų prieskonių
  • aliejaus kepimui

Aš naudojau prieskonius vištienai, penkių pipirų mišinį ir maltą saldžią papriką.

Gaminimo eiga:
1. Vištieną supjaustome, apibarstome prieskoniais, apvoliojame kiaušinio plakiny bei dribsniuose (juos prieš tai dar reikia pasmulkinti) ir metame į įkaitintą keptuvę su aliejumi.

2. Nuotraukoje – Salsos padažas, bet tiks ir kuris kitas pagal skonį.

Parodyta 1, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai