Tirpintų ledų keksas
|

Tirpintų ledų keksas

Keksui reikės:

  • 450 ml ištirpusių ledų;
  • 500 ml miltų su kildinimo priedais;
  • 3 didelių kiaušinių.

Gaminimo eiga:
1. Ištirpusius ledus supilame į didelį dubenį, suberiame miltus ir įmušame kiaušinius. Elektriniu plakikliu viską maišome kelias minutes, kol gausime vientisą, gana tasią masę.

2. Tešlą supilame į riebalais pateptą kekso formą ir pašauname į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių.

3. Kepame 40-50 minučių, kol kekso kraštai atšoks nuo kepimo formos sienelių, o į vidurį įsmeigtas pagaliukas, neapsivels žalia tešla.

Skanaus!

Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Gabrielės blogas

Parodyta 4, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai