Varškės desertas su želės karūna
Ingredientai desertui:
- plakamoji grietinėlė: 500 mililitrų
 - cukrus: 4 valgomieji šaukštai
 - vanilinis pudingas: 1 pakelis
 - kreminė varškė: 750 gramų
 - želatina: 14 gramų
 - pienas: 0,5 puodelio
 
Želė sluoksniui:
- vaisinė želė: 2 pakeliai
 - vaisiai arba uogos (gali būti šaldytos ir atšildytos)
 
Gaminimo eiga:
1. Pirmiausia vaisius supjaustome gabalėliais. Vienu sluoksniu sudėliojame ant formos dugno.
2. Tuomet želę paruošiame taip, kaip nurodyta ant pakelio, tik pilame mažiau vandens. Užpilame vaisius ar uogas bei pastatome į šaldytuvą stingti.
3. Tada želatiną užpilame puse puodelio pieno.
4. Grietinėlę su cukrumi bei pudingo milteliais išplakame iki standumo. Viską sukrėčiame į varškės masę. Labai gerai išmaišome.
5. Želatiną ištirpiname karšto vandens vonelėje. Atvėsiname ir įmaišome į varškės masę.
6. Galiausiai varškės masę dedame ant sustingusios želės. Šaldome, kol sutings. Tikras skanumėlis!
