Varškės desertas su želės karūna
|

Varškės desertas su želės karūna

Ingredientai desertui:

  • plakamoji grietinėlė: 500 mililitrų
  • cukrus: 4 valgomieji šaukštai
  • vanilinis pudingas: 1 pakelis
  • kreminė varškė: 750 gramų
  • želatina: 14 gramų
  • pienas: 0,5 puodelio

Želė sluoksniui:

  • vaisinė želė: 2 pakeliai
  • vaisiai arba uogos (gali būti šaldytos ir atšildytos)

Gaminimo eiga:
1. Pirmiausia vaisius supjaustome gabalėliais. Vienu sluoksniu sudėliojame ant formos dugno.

2. Tuomet želę paruošiame taip, kaip nurodyta ant pakelio, tik pilame mažiau vandens. Užpilame vaisius ar uogas bei pastatome į šaldytuvą stingti.

3. Tada želatiną užpilame puse puodelio pieno.

4. Grietinėlę su cukrumi bei pudingo milteliais išplakame iki standumo. Viską sukrėčiame į varškės masę. Labai gerai išmaišome.

5. Želatiną ištirpiname karšto vandens vonelėje. Atvėsiname ir įmaišome į varškės masę.

6. Galiausiai varškės masę dedame ant sustingusios želės. Šaldome, kol sutings. Tikras skanumėlis!

Parodyta 9, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai