Velykiniai pyragaičiai
Ingredientai pyragaičiams:
- 2 ir ½ puodelio – savaime kylančių miltų
 - 2/3 puodelio – rudojo cukraus
 - 1 puodelis – pieno
 - 125g – išlydyto ir atvėsinto sviesto
 - ½ puodelio – razinų
 - ½ puodelio – serbentų
 - ½ puodelio – graikiškų riešutų
 - ¼ puodelio – išlydyto baltojo šokolado
 - 2 vnt – kiaušiniai
 - 1 arbatinis šaukštelis – vanilės esencijos
 
Gaminame:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Išsijokite miltus ir rudąjį cukrų į didelę indą ir padarykite šulinį centre.
2. Supilkite pieną, kiaušinius, sviestą ir vanilės esenciją į ąsotį. Supilkite į indą su sausais ingredientais ir švelniai sumaišykite. Sudėkite vaisius ir riešutus, švelniai išmaišykite.
3. Mišinį po lygiai paskirstykite į formeles. Kepkite 20 minučių, kol iškils. Atvėsinkite.
4. Ant pyragaičių padarykite kryželius iš baltojo šokolado ir palikite sustengti.
