Veršienos šašlykai
|

Veršienos šašlykai

Ingredientai šašlykams:

  • veršiena – 1 kg
  • svogūnai – 3 vnt
  • citrinos sultys – vienos citrinos
  • aliejus – 6 valg. šaukšt
  • malti juodieji pipirai
  • druska
  • citrininiai pipirai

Gaminimo eiga:
1. Veršieną supjaustykite gabalėliais, svogūnus – žiedais. Mėsą įtrinkite juodaisiais ir citrininiais pipirais.

2. Inde sluoksniuokite mėsos gabalėlius ir svogūnus. Tuomet viską užpilkite aliejumi ir citrinos sultimis.

3. Palikite nakčiai marinuotis vėsioje vietoje (galima net šaldytuve).

4. Kitą dieną mėsą apiberkite druska, rūpestingai išmaišykite, sumaukite ant iešmų ir kepkite virš įkaitusių žarijų maždaug 15-20 minučių.

Parodyta 54, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai