Aguoninis biskvitas
|

Aguoninis biskvitas

Ingredientai biskvitui:

  • 150 gr – aguonų
  • 225 gr – cukraus
  • 8 vnt – kiaušiniai
  • 75 gr – riešutų
  • 2 šaukštai – džiūvėsėlių
  • šaukštas – bulvių krakmolo
  • šaukštas – tirpinto sviesto
  • truputis cinamono ar vanilės

Gaminimo eiga:
1. Aguonos nuplikomos verdančiu vandeniu, nusausinamos ir sumalamos 2-3 kartus.

2. Tryniai ištrinami iki purumo, į juos suberiamos aguonos, malti riešutai, prieskoniai ir išmaišoma. Pakui sudedami išplakti baltymai, pabarstant juos krakmolu, sumaišytu su džiūvesėliais.

3. Kepama 40-50 min.

Parodyta 2, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai