Cukinijų blyneliai su morkomis
Ingredientai:
- cukinijos: 1 (350 gramų)
- morkos: 1 (vid. dyžio)
- kiaušiniai: 1
- miltai: 3 valgomųjų šaukštų
- švieži krapai: žiupsnelio (supjaustytų)
- druska
- malti juodieji pipirai
Gaminimo eiga:
1. Pradžioje cukiniją sutarkuojame burokinės tarkos pagalba, užberiame truputį druskos, išmaišome bei paliekame pastovėti maždaug 30 minučių. Tuomet gerai nuspaudžiame susidariusį skystį.
2. Po to dubenyje išplakame kiaušinį, sudedame cukinijas, burokine tarka sutarkuotą morką, suberiame miltus, krapus, pagardiname druska, maltais juodaisiais pipirais bei gerai išmaišome.
3. Tada kepame keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol mūsų kepami blyneliai gražiai apskrus. Skanaujame!
Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Oditėlės blogas