Troškinti grybai su šonine ir grietinėle
|

Troškinti grybai su šonine ir grietinėle

Patiekalui reikės:

  • 200 g grybų
  • 100 g karštai rūkytos šoninės
  • svogūno
  • morkos
  • poro
  • aliejaus
  • 50 ml grietinėlės
  • šaukšto miltų
  • krapų
  • petražolių
  • prieskonių
  • pipirų
  • druskos

Gaminimo eiga:
1. Morką sutarkuojame stambia tarka ir berkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi.

2. Kai ji suminkštėja, dedame supjaustytą porą, pakepiname ir sudedame į dubenį.

3. Tada pačirškinkite smulkiai pjaustytą šoninę, dedame grybus ir kepame ant karštos ugnies 5-6 minutes.

4. Suverčiame į keptuvę morkas su poru, beriame miltus, viską išmaišome.

5. Galiausiai pilame grietinėlę ir dar kelias minutes pakaitinkite. Skaninkite žalumynais, prieskoniais ir druska. Skanaus.

Parodyta 67, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai