Paprasti čeburekai su kiauliena
|

Paprasti čeburekai su kiauliena

Pats paprasčiausias ir greičiausias, skaniausių čeburekų receptas!

Reikės:

  • Vandens – 200 ml.;
  • Aiejaus – 2 v.š.;
  • Miltų – 350 gr.;
  • Acto – 1 a.š.;
  • Druskos – 0,5 a.š.;
  • Cukraus – 0,5 a.š.;

Įdarui:

  • Mėsos faršo – 300 gr.;
  • Svogūno (didelio) – 1 vnt.;
  • Druskos, pipirų
  • Vandens arba buljono – 50~70 ml. nuo mėsos priklauso

Gaminimo eiga:
1. Išsijotus miltus suberiam į dubenį, padarom duobutę, suberiam druską, cukrų, supilam aliejų, actą, vandenį.

2. Viską maišom ir minkom tešlą. Tešla turi gautis elastinga.

3. Pagamintą tešlą vyniojam į maistinę plėvelę ir palaikom šaldytuve ~ 30 min. (kad pailsėtų). 🙂

4. Išėmę iš šaldytuvo tešlą pasidaliname į nedidelius gabaliukus ir gaminame čeburekus (tešlą reikia kočioti plonai), verdame riebaluose ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.

* Čeburekų kiekis priklauso nuo gaminio dydžio.

Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Loretos išbandyti receptai

Parodyta 4, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai