Avižinių dribsnių blyneliai su bananais
Ingredientai:
- avižiniai dribsniai: 60 gramų
- kiaušiniai: 4
- bananai: 2
- ghi sviestas: 2 valgomųjų šaukštų (arba aliejus)
- kepimo milteliai: 0,5 arbatinio šaukštelio
- mėgiamos uogos, vaisiai, skystas medus ar klevų, agavų sirupas
Gaminimo eiga:
1. Pradžioje avižinius dribsnius trintuvu sumalame iki miltų bei suberiame į dubenį.
2. Tuomet į trintuvą sudedame nuluptus bananus, įmušame kiaušinius bei vėl viską sumalame.
3. Tada gautą masę supilame į dubenį, suberiame kepimo miltelius bei viską gerai išmaišome. Iškepame blynelius (dedame po 3 valgomuosius šaukštus masės).
4. Po to blynelius pagardiname mėgiamomis uogomis, vaisiais bei apšlakstome medumi, klevų arba agavų sirupu. Skanaujame!
Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Oditėlės blogas