Baltojo šokolado pyragas
Ingredientai:
- miltai: 125 gramų
- baltasis šokoladas: 100 gramų
- pieniškas šokoladas: 100 gramų
- margarinas: 160 gramų
- kiaušiniai: 3
- cukrus: 200 gramų
- kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
Gaminimo eiga:
1. Pradžioje margariną bei baltąjį šokoladą sudėkite į puodą ir ant labai mažos kaitros ištirpinkite. Perpilkite į švarų dubenį bei suplakame su cukrumi ir kiaušiniais. Įmaišykite miltus bei kepimo miltelius.
2. Tuomet pienišką šokoladą supjaustykite nedideliais kubeliais bei įsukite į tešlą. Viską supilkite į nedidelę, kepimo popieriumi išklotą, skardelę. Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 170 laipsnių temperatūros. Kepkite, kol į vidurį įsmeigtas medinis pagaliukas, liks švarus, neapsivėlęs tešla. Skanaukite!
Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Gabrielės blogas