Baltojo šokolado triufelia
|

Baltojo šokolado triufelia

Ingredientai:

  • baltas šokoladas: 230 gramų
  • sviestas: 5 valgomųjų šaukštų
  • riebi grietinėlė: 3 valgomųjų šaukštų
  • citrinos ekstraktas: keletos lašelių
  • smulki druska: žiupsnelio
  • cukraus pudra

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje ištirpinkite šokoladą su sviestu bei grietinėle. Įmaišykite citrinos ekstraktą bei nedidelį žiupsnelį smulkios druskos.

2. Tuomet gautą masę pastatykite į šaldytuvą maždaug kelioms valandoms.

3. Tada kai šokoladas sutvirtėja, rankomis formuokite nedidelius rutuliukus bei pavoliokite cukraus pudroje. Laikykite šaldytuve. Skanaus!

Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Gabrielės blogas

Parodyta 8, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai