Česnakinės bandelės
|

Česnakinės bandelės

Ingredientai tešlai:

  • kefyras: 1 stiklinės
  • aliejus: 0,5 stiklinės
  • kiaušiniai: 1
  • cukrus: 1 valgomojo šaukšto
  • sausos mielės: 7 gramų
  • druska: žiupsnelio
  • miltai: 3 stiklinių

Įdarui:

  • krapai
  • petražolės
  • fermentinis sūris
  • česnakas

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje į šiltą kefyrą suberiame mieles, cukrų bei išmaišome. Pilame aliejų, įmušame kiaušinį, beriame druską, išmaišome iki vientisos masės. Beriame miltus, užminkome tešlą (ji turri gautis minkšta, elastinga), uždengiame ir padedame šiltai 60-90 minučių.

2. Tuomet krapus, petražoles, česnakus ganėtinai smulkiai sukapojame, sūrį sutarkuojame, viską sumaišome.

3. Tada formuojame bandeles, pakildiname dar apie 10 minučių. Po to kepame iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai pagels (kepimo laikas priklauso nuo Jūsų pagamintų bandelių dydžio). Skanaus!

Už receptą ir nuotraukas dėkojame puslapiui: Loretos išbandyti receptai

Parodyta 3, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai