Cinamono ir bananų avižinė košė
|

Cinamono ir bananų avižinė košė

Ingredientai:

  • 1.5 puodelio – avižų dribsnių
  • 750 ml – lieso pieno
  • 3 vnt – maži prinokę bananai, supjaustyti mažais griežinėliais
  • 1 šaukštelis – malto cinamono
  • pjaustytų bananų, atskirai patiekimui
  • medaus, patiekimui
  • pieno, patiekimui

Gaminimo eiga:
1. Sumaišykite avižų dribsnius, pieną, bananus ir cinanomą į vidutinio dydžio karščiui atsparų indą.

2. Viską užvirkite. Sumažinkite ugnį iki mažos ir maišykite 5-7 minutes kol avižos suminkštės.

3. Išdėliokite viską į atskirus dubenėlius. Ant viršaus uždėkite bananų ir medaus. Patiekite viską su pienu. Skanaus.

Parodyta 4, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai