Ingredientai:

  • cukinija: 1 (vidutinio dydžio)
  • avokadai: 1
  • česnakas: 3 skiltelės
  • kiaušiniai: 1
  • miltai: 7-8 valgomieji šaukštai
  • Himalajų druska
  • juodieji pipirai
  • aliejus: kepimui

Padažui:

  • majonezas: 2 arbatiniai šaukšteliai
  • grietinė: 3 arbatiniai šaukšteliai (galite pakeisti jogurtu)
  • krapai
  • citrinos sultys: 1/3 citrinos

Gaminimo eiga:
1. Pirmiausia cukiniją sutarkuokime pasinaudodami burokine tarka. Nuspauskime bei pašalinkime skystį. Tada avokadą supjaustykime kubeliais, bei dėkime į cukinijos masę, viską apibarstykime druska, pipirais, išspauskime česnaką, dėkime kiaušinį, berkime miltus bei viską gerai išmaišykime.

2. Tuomet įkaitinkime keptuvėje aliejų, bei kepkime blynelius, kol šie gražiai apskrus. Blynelius dėkime ant popierinių rankšluoščių, kad pašalintume nereikalingus riebalus. Padažui viską sumaišykite. Valgom!

(Visited 1 times, 1 visits today)