Desertas su ledais ir biskvitu
Ingredientai desertui:
- 4 vnt – kiaušiniai
- 1 stiklinė – cukraus
- 1 stiklinė – miltų
- 1/2 arbatinio šaukštelio – vanilės cukraus
- 1/2 arbatinio šaukštelio – sodos
- 500 gr – braškinių ledų
- 8 vnt – konservuotų ananasų girežinėliai
- 300 gr – plaktos grietinėlės
- 8 vnt – vyšnios
- mėtų lapelio
- miltinio cukraus
Gaminimo eiga:
1. Iš tešlai skirtų produktų iškepkite biskvitą.
2. Iš paruošto biskvito išpjaukite deserto paplotėlius.
3. Ant kiekvieno išpjauto paplotėlio sudėkite po ananaso griežinėlį, o ant jo po ledų rutuliuką.
4. Ledus papuoškite skania plakta grietinėle.
5. Ant viršaus papuošimui uždėkite vyšnią arba mėtos lapelį.