Karališkas omletas
|

Karališkas omletas

Ingredientai:

  • kiaušiniai: 4
  • paprikos: 0,5 (mažesnės)
  • pievagrybiai: 7-8
  • fermentinis sūris: 100 gramų
  • kumpis: 100 gramų
  • sviestas ir aliejus: kepimui
  • mėgiami prieskoniai (naudoti juodieji pipirai, druska bei džiovintas bazilikas)
  • pienas: 7-8 šaukštų (nėra privaloma)

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje nusivalykite daržoves ir jas susmulkinkite. Supjaustykite smulkiais griežinėliais kumpį, sutarkuokite sūrį.

2. Tuomet į keptuvę įdėkite sviesto, įpilkite truputį aliejaus bei sudėkite pievagrybius. Jiems apkepus, suberkite papriką, ir kumpį, šiek tiek pakepinkite.

3. Kol kepa daržovės, suplakite kiaušinius su pienu bei prieskoniais. Supilkite ant daržovių. Sumažinkite liepsną bei kepkite apie 5-6 minutes.

4. Po to apverskite omletą, keletą minučių pakepinkite, užberkite sutarkuotą sūrį bei sulenkite omletą pusiau (kad gautųsi pusmėnulis). Rekomenduojame patiekti su marinuotais agurkėliais. Skanaukite!

Parodyta 6, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai