Kiaulienos maltiniai grietinėlės padaže
Ingredientai:
- malta kiauliena: 1 kilogramo
- kiaušiniai: 1
- krakmolas: 2 valgomųjų šaukštų
- majonezas: 2 valgomųjų šaukštų
- svogūnai: 1
- druska
- pipirai
Padažui:
- grietinėlė: 200 mililitrų
- pienas: 200 mililitrų
- miltai: 1 šaukšto
- svogūnai: 1 svieste kepinto
Gaminimo eiga:
1. Pradžioje mėsą išminkome su visais nurodytais ingredientais, formuojame maltinius bei apkepame juos keptuvėje ant stipresnės kaitros iš abiejų pusių, kol apkeps (bet ne visiškai iškeps).
2. Tuomet dedame į troškinimo indą, užpilame padažu bei troškiname 180 – 200 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 30 minučių. Skanaujame!