Kiaulienos maltiniai grietinėlės padaže
| |

Kiaulienos maltiniai grietinėlės padaže

Ingredientai:

  • malta kiauliena: 1 kilogramo
  • kiaušiniai: 1
  • krakmolas: 2 valgomųjų šaukštų
  • majonezas: 2 valgomųjų šaukštų
  • svogūnai: 1
  • druska
  • pipirai

Padažui:

  • grietinėlė: 200 mililitrų
  • pienas: 200 mililitrų
  • miltai: 1 šaukšto
  • svogūnai: 1 svieste kepinto

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje mėsą išminkome su visais nurodytais ingredientais, formuojame maltinius bei apkepame juos keptuvėje ant stipresnės kaitros iš abiejų pusių, kol apkeps (bet ne visiškai iškeps).

2. Tuomet dedame į troškinimo indą, užpilame padažu bei troškiname 180 – 200 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 30 minučių. Skanaujame!

Parodyta 14, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai