Ingredientai:

  • bemielė sluoksniuota tešla (dideliais lakštais)
  • krabų lazdelės
  • kiaušinio trynys
  • šlakelis vandens
  • sezamo sėklos

Gaminimo eiga:
1. Sluoksniuotą tešlą išimame iš kameros ir valandėlei paliekame kambario temperatūroje, kad truputėlį atsileistų.

2. Sluoksniuotos tešlos lakštus pjaustome tokio dydžio keturkampiais, kad galėtume įvynioti krabų lazdeles. Ant kiekvieno keturkampio dedame po krabų lazdelę, apvyniojame ir pirštais apspaudžiame, kad kepant neišsileistų.

3. Į kiaušinio trynį pilame šlakelį vandens, išplakame. Krabų lazdeles tešloje išdėliojame ant kepimo popieriumi išklotos skardos, viršų ištepame trynio bei vandens plakiniu, apibarstome sezamo sėklomis ir šauname į įkaitintą orkaitę. Kepame, kol truputį pakils ir viršus pradės gražiai gelsti.

Krabų lazdelės tešloje tiekiamos dar šiltos. Skanaus!

(Visited 11 times, 1 visits today)