Lavašo vyniotiniai su lašiša ir jautiena
| | |

Lavašo vyniotiniai su lašiša ir jautiena

Patiekalui reikės:

  • armėniškas lavašas: 1 plonas
  • silpnai sūdyta lašiša: 150 gr
  • jautiena: 100 gr
  • tepamas sūrelis: 150 gr
  • rauginti agurkėliai: 2
  • pjaustyti kalendros lapai: 1 valgomasis šaukštas (arba petražolių)
  • krapai

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje jautieną bei agurkus supjaustykime ganėtinai plonomis juostelėmis.

2. Tuomet lavašą aptepkime tepamu sūreliu ir apibarstykime žalumynais.

3. Perpjaukime lavašą į 2 dalis. Ant vienos pusės sudėkime jautieną ir agurkus, tada tvirtai susukime, suvyniokime į plastikinę plėvelę ir įdėkime į šaldytuvą.

4. Tuomet lašišą supjaustykime plonais gabaliukais ir sudėliokime ant likusio lavašo, palikę apie 10 centimetrų pločio išorinį kraštą. Susukime vyniotinį, tada suvyniokime į plėvelę ir vienai valandai įdėkime į šaldytuvą.

5. Per iškylą teliks nuimti plėvelę ir supjaustyti vyniotinius gabaliukais. Puikus užkandis. Skanaus 🙂

Parodyta 5, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai