Ingredientai:

  • sviestas: 6 šaukštų
  • cukrus: 1 puodelio
  • kiaušiniai: 1 (didelio)
  • vanilė: trupučio
  • druska: trupučio
  • kepimo milteliai: 1 arbatinio šaukštelio
  • miltai: 1,5 puodelio (puodelis – 236 ml)
  • smulkinti šokoladu „Kit Kat“: didelės saujos

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje viską, išskyrus šokoladukus, sudėkite į dubenį bei išsukite iki vientisos masės. Galiausiai įmaišykite šokolado gabaliukus.

2. Tuomet sukrėskite tešlą į kepimo popieriumi išklotą skardelę, rankomis paskirstykite po visą jos paviršių. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros, maždaug 30 minučių, arba kol gražiai paruduoja. Skanaukite!

Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Gabrielės blogas

(Visited 1 times, 1 visits today)