Tacos
| |

Tacos

Ingredientai:

  • alyvuogių aliejus – 1 valg. šaukšt
  • svogūnas, pjaustytas nedideliais gabalėliais – 1 vnt
  • česnakas, smulkintas – 2 skiltelės
  • jautienos faršas – 450 gr
  • smulkintų petražolių – pusė stiklinės
  • tomato padažo – 1/4 stiklinės
  • druska, pipirai
  • tortilų lakštai – 4 vnt
  • smulkinto kopūsto – pusė galvos
  • pjaustyti pomidorai – 2 vnt
  • kalendros šakelės
  • aštrus padažas, jei mėgstate
  • grietinė, sumaišyta su žolelėmis – 4 valg. šaukšt
  • tarkuotas čėderio sūris

Gaminimo eiga:
1. Įkaitinkite aliejų didesnėje keptuvėje. Sudėkite pjaustytą svogūną ir pakepinkite apie 5 min.

2. Pridėkite česnako ir kepkite dar apie 1 min.

3. Įmaišykite jautienos faršą, petražoles, druskos, pipirų. Viską išmaišykite ir kepkite apie 10 min., kol mėsytė iškeps.

4. Kitoje keptuvėje pašildykite tortilos lapus, galite šiek tiek paskrudinti iš abiejų pusių, bet neperdaug.

5. Ant tortilų lapų ištepkite aštriu padažu, dėkite jautienos mišinį, pomidorus, kopūstus ir kalendrą. Susukite į tokį pavidalą, koks pavaizduotas ir pabarstykite tarkuotu čėderio sūriu, bei uždėkite šiek tiek grietinės. Skanaus!

Parodyta 8, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai