Tiršta faršo ir daržovių sriuba
Ingredientai sriubai:
- česnakai: 3 skiltelės
- konservuoti pomidorai: 1 skardinė
- svogūnai: 1
- bulvės: 5
- džiovintas bazilikas: 1 arbatinis šaukštelis
- sultinys: 2 litrai
- morkos: 2
- poro: 1/2
- faršas: 400 gramų
- paprikos: 1/2 geltoniosios
Gaminame:
1. Pirmiausia sultinį užvirinkime, į jį sudėkime nuskustas bei supjaustytas kubeliais bulves. Morkas, porą, svogūną bei paprikas susmulkinkime, apkepkime keptuvėje ir supilkime į sriubą.
2. Tuomet faršą dėkime į keptuvę, sudėkime susmulkintą česnaką, kai mėsa apkeps, supilkime konservuotus pomidorus, troškinkime, kol pomidorai ištiš.
3. Galiausiai troškintą faršą/pomidorus supilkime į sriubą ir pavirkime dar apie 15 minučių, sriubą pagardinkime druska ir bazilikais. Gaunasi labai skani daržovių sriuba.