Reikės:

  • 100 g miltų
  • 75 g cukraus
  • 50 g maltų graikinių riešutų
  • 75 g sviesto
  • 450 g rabarbarų
  • 3 šaukštų cukraus
  • 1 šaukšto krakmolo
  • 100 g kapotų graikinių riešutų

Gaminimo eiga:
1. Iš miltų, cukraus, maltų riešutų ir sviesto išminkykite tešlą ir ją sutrupinkite.

2. Rabarbarus nuvalykite, nulupkite ir supjaustykite gabalėliais. Juos sumaišykite su cukrumi ir krakmolu. Sukrėskite į riebalais išteptą apkepo formą. Ant viršaus užberkite tešlos trupinius.

3. Kepkite iki 200 laipsnių karščio įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių. Pabarstykite kapotais graikiniais riešutais.

Facebook Comments
(Aplankyta 14 kartai, 1 vizitų šiandien)