Velykiniai pyragaičiai
|

Velykiniai pyragaičiai

Ingredientai pyragaičiams:

  • 2 ir ½ puodelio – savaime kylančių miltų
  • 2/3 puodelio – rudojo cukraus
  • 1 puodelis – pieno
  • 125g – išlydyto ir atvėsinto sviesto
  • ½ puodelio – razinų
  • ½ puodelio – serbentų
  • ½ puodelio – graikiškų riešutų
  • ¼ puodelio – išlydyto baltojo šokolado
  • 2 vnt – kiaušiniai
  • 1 arbatinis šaukštelis – vanilės esencijos

Gaminame:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Išsijokite miltus ir rudąjį cukrų į didelę indą ir padarykite šulinį centre.

2. Supilkite pieną, kiaušinius, sviestą ir vanilės esenciją į ąsotį. Supilkite į indą su sausais ingredientais ir švelniai sumaišykite. Sudėkite vaisius ir riešutus, švelniai išmaišykite.

3. Mišinį po lygiai paskirstykite į formeles. Kepkite 20 minučių, kol iškils. Atvėsinkite.

4. Ant pyragaičių padarykite kryželius iš baltojo šokolado ir palikite sustengti.

Parodyta 1, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai