Krabų lazdelės tešloje
|

Krabų lazdelės tešloje

Ingredientai užkandžiui:

  • krabų lazdelės – 30 vnt
  • česnakas – 1 skiltelės
  • aliejus – 3 valg. šaukšt
  • kiaušiniai – 1 vnt
  • grietinėlė – 1 stiklinė
  • malti džiūvėseliai – 100 gr
  • tarkuotas sūris – 30 gr
  • juodieji pipirai
  • druska

Gaminimo eiga:
1. Krabų lazdeles lengvai apkepkite iki auksinio atspalvio, smulkiai supjaustykite česnaką ir juo pagardinkite krabus.

2. Į dubenėlį įmuškite kiaušinį, išplakite, supilkite grietinėlę. Viską išmaišykite, pridėkite druskos ir juodųjų pipirų.

3. Krabų lazdeles pamirkykite išplaktame kiaušinyje su grietinėle, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite aliejuje, kol įgaus auksinę spalvą.

4. Krabų lazdeles apibarstykite tarkuotu sūriu, žalumynais.

Parodyta 13, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai