Kopūstienė su grilio dešrelėmis
Ingredientai:
- kopūstai: 1 (nedidelio)
- morkos: 2
- svogūnai: 2
- saliero stiebai: 1
- dešrelės, keptos ant grilio: kelios
- druska: žiupsnelio
- malti pipirai: žiupsnelio
- krapai
Gaminimo eiga:
1. Pradžioje morkas sutarkuokite, svogūnus bei salierą susmulkinkite. Daržoves apkepinkite nedideliame kiekyje aliejaus.
2. Tuomet į puodą pilkite 2 litrus vandens, dėkite susmulkintą kopūstą bei virkite, kol jis suminkštėja. Dėkite susmulkintas dešreles, kepintas daržoves bei pavirkite maždaug 10 minučių.
3. Tada berkite krapus, prieskonius bei išmaišę palikite 5 minutėms.
4. Rekomenduojame valgyti su grietine bei juoda duona. Skanaus!
Už receptą ir nuotraukas dėkojame puslapiui: Samčio užrašai