Arbūziniai naminiai ledai
|

Arbūziniai naminiai ledai

Ledams reikės:

  • arbūzo – 300 gr
  • graikiško jogurto – 1 puodelio
  • cukraus – 1/3 puodelio
  • citrinos sultčių – 1/2 vnt
  • degtinės – 1/2 valg. šaukšt

Gaminimo eiga:
1. Išimkite arbūzo visas sėklas ir arbūzą išplakite blenderiu.

2. Į visą arbūzo masę supilkite jogurtą, cukrų, citrinos sultis ir degtinę. Viską gerai išmaišykite.

3. Masė bus skysta, tad ją supilkite į kokį nors indą, kur būtų galima užšaldyti. Jeigu jums atrodys, kad masė labai skysta, galite įpilti dar daugiau graikiško jogurto.

4. Supylę, dėkite į kamerą ir palikite per naktį pastovėti, kad užšaltų. Skanaus!

Parodyta 1, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai