Ingredientai:

  • bulvės: 10 (nedidelių)
  • kiaušiniai: 1
  • miltai: 2 šaukštų
  • svogūnai: 2 (nedidelių)
  • druska
  • pipirai

Padažui:

  • grietinė: 3 šaukštų
  • natūralus jogurtas: 3 šaukštų
  • svogūnų laiškai
  • druska
  • pipirai

Gaminimo eiga:
1. Pradžioje bulves nulupkite, nuplaukite bei smulkiai sutarkuokite kartu su svogūnais. Muškite kiaušinį, berkite miltus, prieskonius bei gerai išmaišykite.

2. Tuomet čirvinių blynų keptuvę įkaitinkite bei patepkite aliejumi. Dėkite nepilną samtuką tarkių bei kepkite, kol gražiai apskrunda.

3. Tada svogūnų laiškus susmulkinkite bei sumaišykite su grietine, jogurtu ir prieskoniais. Tiekite blynus su padažu, kol šilti. Skanaukite!

Už receptą ir nuotraukas dėkojame puslapiui: Samčio užrašai

Facebook Comments
(Aplankyta 60 kartai, 1 vizitų šiandien)