Kiaušiniai įdaryti fermentiniu sūriu
Užkandžiui pagaminti reikės:
- kiaušinių – 5 vnt
- sutarkuoto fermentinio sūrio – 100 gr
- česnako – 1 skiltelės
- druskos ir šviežių maltų pipirų
- šviežių petražolių
- majonezo
Gaminimo eiga:
1. Pirmiausia kiaušinius išverdame kietai (7-10 min), atvėsiname, nulupame, perpjauname pusiau.
2. Tada šaukšteliu atsargiai išimame kiaušinių trynius, dubenėlyje sutriname juos šakute.
3. Į dubenį dedame smulkiai tarkuotą fermentinį sūrį, išspaustą česnaką, kapotas petražoles ir majonezą. Gerai išmaišome, pagardiname druska, pipirais.
4. Gautą kiaušinių įdarą šaukšteliu dedame į kiaušinio baltymo puseles. Skanaus!