Kokosiniai keksiukai
|

Kokosiniai keksiukai

Ingredientai keksiukams:

  • miltai – 200 g
  • svietas – 100 g
  • kiaušinis – 1 vnt
  • cukrus – 200 g
  • kokosų drožlės – 120 g
  • sutirštintas pienas – 100 ml
  • kiaušiniai – 2 vnt
  • žemės riešutai – 50 g

Gaminimo eiga:
1. Iš miltų, sviesto ir vieno kiaušinio užminkykite tešlą, ją iškočiokite į pusės cm storio laktą.

2. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių temperatūros. Keksų formeles ištepkite likusiu sviestu, pabarstykite miltais ir į jas sudėkite tešlą. Keksiukus subadykite šakute ir kepkite orkaitėje 15-20 minučių.

3. Puodelyje kokosų drožles sumaišykite su cukrumi ir dviem kiaušiniais.

4. Iškepusius pagrindus išimkite iš orkaitės, praaušinkite, ištepkite sutirštintu pienu, o ant viršaus krėskite kokosų kremo. Pabarstykite žemės riešutais, formeles vėl šaukite į orkaitę ir kepkite, kol viršus paruduos.

Kokosinius keksiukus geriausia patiekti atvėsusius.

Parodyta 11, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai