Marinuotų pievagrybių salotos su kiaušiniais ir sūriu
| | |

Marinuotų pievagrybių salotos su kiaušiniais ir sūriu

Paprasti ingredientai, pagaminti super paprasta, o skonis 10/10!

Salotoms reikės:

  • Marinuotų pievagrybių (silpnai rūgščių) – 250g
  • Kietai virtų kiaušinių – 2 vnt.
  • Konservuotų žirnelių – 120 g
  • Fermentinio sūrio – 70 g
  • Poro – 0,5 vnt. pagal skonį
  • Svogūnų laiškų – 1 sauja

Padažui reikės:

  • Natūralaus jogurto – 2 valg.šaukštai
  • Majonezo – 1 valg.šaukštas
  • Druskos, pipirų – pagal skonį

Marinuotų pievagrybių salotos su kiaušiniais ir sūriu

Gaminimo eiga:

1. Į dubenį sudėkite supjaustytus pievagrybius, virtus kiaušinius, svogūnų laiškus, porą, sudėkite tarkuotą per burokinę tvarką sūrį, suberkite žirnelius.

2. Sumaišykite jogurtą, majonezą, druską, maltus pipirus ir užpilkite ant salotų, viską gerai išmaišykite.

Už receptą ir nuotrauką dėkojame puslapiui: Rasos virtuvės užrašai

Parodyta 33, 1 parodyta šiandien

Panašūs receptai